در این مقاله به بررسی جزئیاتی که برای خرید یک گوشی گیمینگ نیاز داریم میپردازیم.
Gaming Smart Phone
مقدمه
با پیشرفت تکنولوژی میتوان دید که گوشی های هوشمند فراتر از انتظاری که داشتیم، از قابلیت ها و ویژگی های فراوانی برخوردار شده اند و از جمله این ویژگی ها میتوان به قابلیت بازی کردن در گوشی های هوشمند اشاره کرد.
صنعت گیمینگ با سرعت زیادی در حال پیشرفت در قشر های مختلف است و میتوان دید هر فردی در هر رده سنی از طریق کنسول های مختلفی و گوشی های گیمینگ، میتوانند از این صنعت استفاده کنند.
ولی در کل آیا تا به حال به این فکر کرده اید گوشی گیمینگ چه تفاوتی با گوشی های معمولی دارد و برای خرید یک گوشی گیمینگ باید به چه مواردی توجه کنیم؟
تعریفی از گوشی گیمینگ
همانطور که میدانید موبایل های هوشمند در رده های مختلفی با قابلیت های متفاوتی در انواع زمینه ها ساخته شده و روانه بازار میشوند که اکثریت این گوشی ها برای برقرار ارتباط و عکاسی و وبگردی استفاده میشوند.
در این میان نوع دیگری از گوشی های هوشمند وجود دارند که به عنوان گوشی گیمینگ شناخته میشوند و علاوه بر اینکه توانایی بالایی در اجرای بازی ها دارند از قابلیت و ویژگی های فراوان دیگری برخوردار هستند.
چگونه یک گوشی گیمینگ مناسب انتخاب کنیم ؟
اگر در کل بخواهیم در این مورد بگیم در نظر داشته باشید که گوشی های گیمینگ به دو دسته تقسیم میشوند:
1. گوشی های گیمینگ
2. گوشی هایی که برای گیمینگ مناسب هستند
شما نیاز ندارید که یک گوشی گیمینگ منحصر به فرد برای بازی کردن داشته باشید و گوشی هایی وجود دارند که شاید عملکرد و قدرت پردازشی گوشی های گیمینگ را ندارد ولی میتوانند بازی های سبک و سنگین را در هر صورت اجرا کنند.
موبایل های انحصاری وجود دارند که حین رونمایی به عنوان گوشی گیمینگ معرفی میشوند و میتوانند سنگین ترین بازی ها را با کیفیت بالایی به صورت روان تر نسبت به دیگر گوشی ها اجرا کنند.
موبایل هایی که به طور انحصاری به عنوان گوشی گیمینگ معرفی میشوند درست است نسبت به دیگر گوشی های معمولی دارای قابلیت های بیشتری در اجرای بازی ها دارد ولی این را هم در نظر داشته باشید که از قیمت بالایی برخور دار هستند.
6 نکته مهم در انتخاب یک گوشی گیمینگ
باتوجه به آخرین محصولاتی که از کمپانی های مختلف روانه بازار شده است، میتوان دید که اکثریت این موبایل های هوشمند دارای قدرت لازم را برای اجرای بازی های سنگین و سبک میباشند، شما میتوانید با رعایت چند نکته اصولی یک گوشی هوشمند با قیمتی کمتر برای بازی کردن انتخاب کنید.
ترتیب بندی الویت این نکات به صورت زیر است:
1. بازی که میخواهید اجرا کنید
2. تراشه
3. گرافیک
4. صفحه نمایش
5. حافظ رم
6. باتری
1. بازی مورد نظرتون چیه ؟
مهمترین نکته ای که باید در وحله اول به آن توجه شود، آن بازی است که میخواهید در گوشی اجرا کنید هست، همانطور که گفته شد امروزه اکثریت موبایل های هوشمند دارای مشخصات فنی و نرم افزاری بالایی در اجرای بازی ها هستند و این مسئله پیش میآید که شما میخواهید در چه حالتی گیم ها را بازی کنید ؟
در نظر داشته باشید که علاوه بر قابلیت های فراوان و طراحی فوق العاده گوشی های گیمینگ، اکثر گیمر ها به خاطر اینکه بتوانند بازی ها را با کیفیت بالایی به صورت روانتر اجرا کنند، از گوشی های گیمینگ استفاده میکنند.
پس اگر در نظر دارید گیم های محبوبی مثل PUBG ، Call Of Duty و Fortnite را بازی کنید، یک گوشی میان رده برای اجرای این بازی ها با حداقل کیفیت کافی است.
از گوشی های میان رده ای که میتوانند بازی های سنگینی مانند PUBG را در کیفیت مناسبی اجرا کنند میتوان به محصولات زیر اشاره کرد:
Samsung : گوشی سامسونگ گلکسی A51 ، گلکسی A30s ، گلکسی M30s ، گلکسی A20 و …
Xiaomi : گوشی شیائومی ردمی نوت 8 پرو ، ردمی 8 ، ردمی 9 ، ردمی نوت 8 و نسخه T و …
Huawei : گوشی هواوی آنر 10 لایت ، آنر 7S ، آنر 8A ، هواوی Y9 و …
برای اینکه بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید قبل از هر کاری سیستم مورد نیازی گیمی را که میخواهید در گوشی اجرا کنید را با سرچ در گوگل مشاهده کنید.
به عنوان مثال:
بازی بتل رویال PUBG :
نسخه اندروید: اندروید 5.1 بالاتر – 64 بیتی
حافظه رم : ۲ گیگ (حداقل) ، 8 گیگ (حداکثر)
بازی Call Of Duty Mobile :
نسخه اندروید : اندروید 4.3 بالاتر – 64 بیتی
حافظه رم : 1.5 گیگ (حداقل) ، 8 گیگ (حداکثر)
پردازنده مرکزی : دو هسته ای با فرکانس پردازشی 1.2 گیگا هرتزی
2. تراشه قوی قدرت اجرایی بهتر و روانتر
در وحله دوم مهمترین موضوعی را که باید به آن دقت کنید در تراشه گوشی است، همانطور که میدانید تراشه گوشی نقش اصلی در سیستم اجرایی موبایل دارد و یکی دیگر از جزئیاتی میباشد که قبل از خرید یک گوشی گیمینگ باید به آن توجه کنید.
تراشه گوشی با مدریت منابع سیستمی مختلفی مانند گرافیک و نرخ تازه سازی صفحه نمایش در اجرای بازی های نقش به سزایی دارد.
اما کدام تراشه ها برای گیمینگ مناسب هستند و باید به چه مواردی در تنخاب تراشه گوشی دقت کنیم؟
کمپانی های زیادی وجود دارند که در این زمینه فعالیت دارند، میتوان به شرکت های کوالاکام، مدیاتک و اسنپ دراگون که به عنوان محبوب ترین تراشه ها شناخته میشوند و قدرت بالایی در اجرای بازی های سنگین دارند اشاره کرد.
برای اطالاع از اینکه کدام تراشه با پردازنده مرکزی قوی تری انحاب کنیم به مقاله زیر مراجعه کنید.
3. گرافیک قوی فریم بالا
در وحله سوم بعد از تراشه مهمترین مورد گرافیک گوشی میباشد که از ویژگی های بازی کردن گیم در گوشی، میتوان به تنظیم میزان کیفیت و FPs اشاره کرد.
هر چقدر قوی تر گرافیک داشته باشد شما کیفیت بالایی از بازی خواهید داشت و در نظر داشته باشید که گرافیک قوی تر، باعث بهبود هر چه بیشتر نرخ تازه سازی شده و بازی را با فریم بالایی اجرا میکند که باعث میشود بازی روان تر و با لگ کمتر اجرا شود.
حال این سوال پیش میآید که کدام گرافیک ها در عرص گوشی های هوشمند عملکرد بهتری دارند ؟
برای اینکه وارد جزئیات نشوید میتوان به صورت زیر گرافیک های کمپانی ها را از لحاظ قدرت پردازشی ترتیب بندی کرد:
1. Mail
2. Snapdragon
3. Adreno
4. Mediatek
5. Power VR
6. Tegra
البته فرکانس پردازشی هر سری متفاوت هست و باید علاوه بر پردازنده گرافیکی به فرکانس پردازشی و سری آن دقت کنید.
4. صفحه نمایش بزرگتر با نرخ تازه سازی بیشتر
همانطور که میدانیم هر چقدر اندازه صفحه نمایش بزرگتر باشد راحتی و حس و حال بازی کردن به مراتب بیشتر میشود ولی در این میان موردی وجود دارد که قبل از اندازه نمایشگر باید به آن توجه کرد و آن چیزی نیست جزء نرخ تازه سازی.
اگر صفحه نمایش شما از نرخ تازه سازی بیشتری برخوردار باشد به مراتب سریعتر نسبت به لمس صفحه نمایش پاسخ میدهد که سرعت عمل شما را در بازی بیشتر میکند.
از یاد نرود که تکنولوژی HDR تاثیر به سازیی ماانند نرخ تازه سازی کیفیت صفحه نمایش و سرعت عمل شما در بازی را دارد.
5. باتری
باتری که یکی از اولیت ها مهم در خرید گوشی میباشد یکی دیگر از مواردی است که باید هتما به آن دقت لازم رو داشته باشید، ظرفیا بالای باتری و قابلیت فست شارژ با جریان قوی به شما اجازه خواهد داد از گوشی گیمینگ خود در طولانی مدت بدون نیاز به شارژ کردن استفاده کنید و بعد از اتمام شارژ یا کم شدن میزان شارژ گوشی قابلیت فست شارژ به شما اجازه خواهد داد تا در کمترین زمان ممکن دوباره از موبایل هوشمند خود استفاده کنید.
6. حافظه رم
وظیفه رم گوشی فراخوانی داده های مورد نیاز برای اجرای برنامه های سیستمی و برنامه های کاربردی می باشد. هرچه مقدار رم یک گوشی گیمینگ بیشتر باشد، در نتیجه داده های بیشتری را می توان در حافظه موقت جای داد و فراخوانی آن ها با سرعت بیشتری انجام می شود.
بازی های سنگین معمولا داده های زیادی را در رم ذخیره می کنند و اگر مقدار رم مورد نیاز در دسترس نباشد، معمولا اجرای بازی ها با کندی مواجه خواهد شد. به همین سبب معمولا گوشی های گیمینگ بین 4 تا 8 گیگابایت حافظه رم دارند.
7. فناوری و شبکه ارتباطی
حال بین بازی های گوشی، اکثریت بازی های آنلاین چند نفره از محبوبیت بیشتری برخوردا هستند به خاطر همین نیاز است که شما باز شبکه و فناوری ارتباطی قوی ای متصل باشید.
به عنوان مثال اکثریت گوشی های جدید سال 2019 و 2020 دارای فناوری ارتباطی وای فای 6 هستند که سرعت فوق العاده ای را در اختیار کاربر قرار میدهد و همینطور پشتیبانی از شبکه ارتباطی 4G و 5G به شما اجازه میدهد بدون نیاز به وای فای در هر نقطه ای که دلتان خواست بازی مورد نظرات رای اجرا کنید.
گوشی های گیمینگ معروف
برای نمونه از گوشی های گیمینگ میتوان به محصولات معروف زیر اشاره کرد :
1. 3 Asus Rog Phone
2. Xiaomi Black Shark 3 And Black Shark 3 Pro
3. Iphone 11 Pro Max
4. Razer Phone 2
5. Black Shark 2
نتیجه گیری کلی
باتوجه به اطلاعات بالا میتوان گفت گوشی های انحصاری گیمینگ مخصوص گیمر هایی هستند که به دنبال اجرای روانتر با کیفیت بالایی از بازی میباشند و در نظر داشته باشید که اکثریت گوشی های میان رده و بالارده دارای قدرت سخت افزاری و نرم افزاری مناسبی برای اجرای بازی ها در حداقل کیفیت میباشند.
برای اینکه بتوانید یک گوشی گیمینگ برای خود انتخاب کنید 7 نکته کلید وجود دارد که با رعایت آنها میتوانید گوشی گیمینگ مناسب خود را انتخاب کنید.
ارتباط با ما
برای خرید موبایل هوشمند، تبلت ، لوازم جانبی ، قطعات موبایل و تبلت و دیگر اجناس با مناسب ترین قیمت وارد سایت فروشگاه اینترنتی Digi2030 شوید.
اطلاع از آخرین اخبار تکنولوژی ، آنباکس ، فروش های ویژه و تخفیفات از طریق صفحه اینستاگرام سایت فروشگاه اینترنتی Digi2030.
نظریه شما در مورد این مقاله
کاربران چه می گویند
امتیاز بدهید
مرتب سازی بر اساس:
اولین نفری باشید که نقد و بررسی می کند.
{{{ review.rating_title }}}
نمایش بیشتر